Everyone in life is looking for a certain rush.

Racing

Is where we got ours.

Chimay 2019-08-18

Vrijdag stage Fiorentino

Voor de stage heb ik in de ochtend met mijn oude moto gereden en in de namiddag met mijn nieuwe. Fiorentino legde bocht per bocht het circuit uit en toonde ook de ideale lijnen. Gelukkig was het hele dag droog en was het ook niet koud.

Zaterdag training

Het had hele dag geregend en er werd een stuk van het offroad uitgehaald omdat het veel te glad lag. Ik had lang zitten twijfelen of ik zou rijden. Uiteindelijk heb ik een training gereden, het circuit lag er alles behalve goed bij. Het was vettig en super glad, ik had totaal geen vertrouwen.

Zondag Chrono
Omdat het keihard regende besloot ik om geen chrono te rijden en achteraan te starten.

Manche 1
Ik starte van achteren, in de start had ik al enkele kunnen inhalen. Het regende heel hard en het circuit lag er niet goed bij. Er vielen heel veel piloten, ik kon me rechthouden maar dan was mijn roll-off bril geblokkeerd waardoor ik niet meer kon zien. Met nog 7 minuten op de klok heb ik moeten opgeven.

Manche 2
Aangezien ik de eerste manche niet heb kunnen uitrijden vond ik het zinloos om het risico te nemen en me pijn te doen om de 2de manche te rijden. Ook was mijn lederen pak volledig doorweekt.