Warning: Undefined array key "nieuwsbrief" in /customers/8/b/9/madboyracing.be/httpd.www/nieuws.php on line 5 Mad Boy Racing

Everyone in life is looking for a certain rush.

Racing

Is where we got ours.

Berchem 2018-06-03

Zaterdag Training

In de vrije training was ik in mijn eerste ronde al een paar keer gevallen. Het onverhard lag zo moeilijk en met zo diepe sporen dat ik er niet door geraakte. In iedere bocht in het onverhard lag er wel iemand. Ik moest mijn eigen forceren om toch verder te rijden.

Zaterdag Chrono

Na de tips die ik kreeg van mijn vader (recht staan, naar achter hangen en volle gas) ben ik redelijk hard gevallen in het onverhard. Het was weer de ene valpartij na de andere waardoor ik het na 4 ronden had opgegeven. Ik behaalde een 19de plaats met als beste tijd 2:26.655

Zondag Manche 1

Na protest van verschillende rijders werd het onverharde gedeelte een stuk ingekort.
In de start was ik goed mee, ik had enkele plaatsen goed gemaakt. Dan kwamen we in het onverhard en daar begonnen de valpartijen. Na 4 ronden heb ik opgegeven. In heel mijn supermoto carrière ben ik nog nooit zoveel gevallen als in dit weekend.

Manche 2 en Superfinale

In de manche 2 had ik zelfs geen zin meer om aan te zetten (en ik was niet de enige). Uiteraard zat er dus ook geen Superfinale in.

Besluit

Het circuit was mooi moest het onverhard harder geweest zijn maar nu waren er sporen van een dikke 40 cm diep. We lagen meer op de grond dan op de moto. Hopelijk wordt het circuit volgend jaar aangepast, anders weet ik al welke ik niet zal rijden. Toch bedankt aan de organisatie voor alle moeite welke ze gedaan hebben.