Warning: Undefined array key "nieuwsbrief" in /customers/8/b/9/madboyracing.be/httpd.www/nieuws.php on line 5 Mad Boy Racing

Everyone in life is looking for a certain rush.

Racing

Is where we got ours.

Boekel 2015-05-03

Tijdtraining

De eerste ronden waren verkenning aangezien het circuit volledig was aangepast buiten vorig jaar.
Er was een groot stuk onverhard bij met enkele jumps en bochten, dit was in een soort van losliggend zand, na enkele ronden begon mij dit wat te lukken. 
Het moeilijkste was vooral dat je in het losliggend zand gas moest geven en de moto zijn eigen weg laten gaan. Na een ronde of 10 begon ik veel last te krijgen van opgepompte onderarmen. 
Ik besloot om 1 ronde rustig te rijden en dan nog 1 snelle ronde te proberen zetten. Uiteindelijk had ik toch nog een vrij goede tijd kunnen zetten 1:27.271 en met deze tijd haalde ik een 5de startplaats.

Manche 1

Er waren 2 opwarm rondes doordat het onverhard aangepast was, nu hadden ze er een extra chicane ingestoken.
In de start was ik goed mee, na de 2de bocht zat ik 4de. Ik had het wat moeilijk met het remmen op de achterrem, deze ging steeds veel te agressief over tot drift. Na enkele ronden begon ik dit gewoon te worden maar toen kreeg ik bezoek van de 5de, deze was sneller in het onverhard. Na enkele ronden dat de 5de op mij jaagde heeft hij me spijtig genoeg kunnen passeren in het onverhard. Ik besloot om hem enkele ronden te volgen en deze tegen het einde te proberen inhalen.
Spijtig genoeg was iedere poging mislukt, overal deed hij de deur dicht. Uiteindelijk finishte ik 5de met een beste tijd van 1:29.059

Manche 2

Hier was het heel hard beginnen regenen, het onverhard lag er heel moeilijk bij.
In de start was ik vrij goed mee maar eens ik in het onverhard kwam stak iedereen mij voorbij.
In het onverhard was het constant schuiven, in principe moet je dan volle gas geven maar dat durfde ik niet. Het was een hele wedstrijd vechten om mijn moto recht te houden.
Ook hadden ze de race tijd ingekort van 20 min naar 15 min. Ik heb niemand kunnen inhalen ik werd enkel ingehaald.
Uiteindelijk finishte ik als 9de met een beste tijd van 1:44.254

Dag klassement

In het dag klassement werd ik 8ste.

Totaal klassement BeNeCup

In het totaalklassement sta ik momenteel 7de, met 58 punten.
De 6de heeft 65 punten en de 5de heeft 66 punten.