Warning: Undefined array key "nieuwsbrief" in /customers/8/b/9/madboyracing.be/httpd.www/nieuws.php on line 5 Mad Boy Racing

Everyone in life is looking for a certain rush.

Racing

Is where we got ours.

Boekel 2014-07-06

Training

De eerste ronden waren wennen aan het circuit, het is een stratencircuit met enkele moeilijke bochten. Na 2 ronden ging ik wat op het gas, in het onverhard lag er een kombocht en deze probeerde ik vlot te nemen maar helaas was ik gevallen. De moto lag ondersteboven en daarna probeerde ik hem te starten maar dat lukte niet. Na lang starten was de batterij plat, dus einde training. 
 
Chrono

Na de batterij van de moto op te laden zag ik het zitten om de chrono te rijden. Mijn motor had wel wat problemen, er zat een reutel in bij lage toeren maar ik besloot om er verder mee te rijden. Ik heb enkele snelle ronden kunnen zetten maar de snelste heb ik gezet door achter een snellere piloot te rijden.
Ik behaalde 6de tijd met een beste tijd van 1:13,382

Manche 1

Starten van de 6de plaats zag ik wel zitten, ik was mee met de start maar de 2de bocht moest ik de verkeerde lijn nemen waardoor ik enkele plaatsen verloor. Mijn moto had ook veel vermogen verlies. In de acceleratie verloor ik meters, deze kon ik wel een beetje goedmaken in het uitremmen maar makkelijk is dit niet.
Uiteindelijk finishte ik als 7de met een beste tijd van 1:12,628
 
Manche 2 

In een reeks van de Prestige welke vooraf ging aan onze 2de Manche is er spijtig genoeg een zwaar ongeval gebeurt met dodelijke afloop.
De wedstrijdcommissie hierop beslist om alle wedstrijden stil te leggen.

Bij deze wensen wij de familie en vrienden van Sander Reinders veel sterkte in deze moeilijke tijd.
RIP Sander.
 
Nu zit de motor binnen bij onze sponsor Joramo die hem weer compleet in orde zal zetten zoals we gewoon zijn van onze KTM specialist.