Warning: Undefined array key "nieuwsbrief" in /customers/8/b/9/madboyracing.be/httpd.www/nieuws.php on line 5 Mad Boy Racing

Everyone in life is looking for a certain rush.

Racing

Is where we got ours.

Lelystad 2014-03-30

Zaterdag
 
Van 10 uur tot 17 uur was er die dag vrije training, door een operatie aan de kruisbanden, 6 maand geleden, lukte het nog steeds niet om van de voetsteunen af te komen.  De zelfzekerheid was niet zoals het hoorde en het bochtenwerk vlotte maar niet.  Op het onverharde gedeelte bleek elke putje een marteling te zijn voor mijn knie.
 
Zondag

Training:
De training was vooral weer in het ritme proberen komen, na enkele ronden rijden om in het ritme te komen ben ik gestopt om wat krachten te sparen voor de belangrijkere chrono.
 
Chrono:
De chrono viel jammer genoeg tegen.  De pijn in de knie stak weer de kop op en ik behaalde een 11de plaats met een tijd van 1:22.162 .
 
Manche1:
Een slechte start zorgde ervoor dat ik al heel snel ingehaald werd door een groot aantal rijders.  Gelukkig kwam ik in het ritme en begon de inhaalrace.  Een voor een haalde ik hen in.  Op een gegeven ogenblik verloor de motor de grip waardoor ik mijn voet moest zetten om niet te vallen.  Uiteindelijk 12de geworden met een beste tijd van 1:21.728
 
Manche2:
De start was redelijk maar bij het remmen voor de eerste bocht verloor ik enkele plaatsen.  Ik had ook veel moeite met het inhalen, maar heb toch nog enkele plaatsen kunnen goedmaken. Uiteindelijk 12de geworden met een beste tijd van 1:22.423.
 
Besluit
 
Vrijdag heb ik een afspraak bij de dokter en dan zal te horen krijgen of ik eigenlijk al mag rijden of niet. Indien de dokter beslist dat het niet aan te raden is om te rijden, is de kans heel groot dat ik niet mee rijd in Zelhem op 13/04 , dat gekend staat als een heel zwaar offroad circuit.  Fingers crossed dat de dokter toch een positief antwoord geeft.