Warning: Undefined array key "nieuwsbrief" in /customers/8/b/9/madboyracing.be/httpd.www/nieuws.php on line 5 Mad Boy Racing

Everyone in life is looking for a certain rush.

Racing

Is where we got ours.

Boekel verslag Kevin 2013-05-05

Vrijdagavond de volledig gereviseerde moto gaan ophalen bij Joramo. Eén probleem, die wou niet starten omdat hij geen ontsteking had. Dus heb ik vrijdagavond nog wat liggen sleutelen en rondbellen voor stukken. Uiteindelijk nog vrijdagnacht om stukken mogen gaan en de moto zaterdag draaiend gekregen.

Zaterdag

Eerst de moto in de wijk een beetje gerodeerd en dan vertrokken naar Boekel.

Zondag

Tijdtraining

Het parcour was heel lastig, het onverhard was zacht, los zand met 3 kombochten in, 4 jumps en een tafel. Dus, met de breuk in mijn knie verliep dit niet zo vlot. Bovendien moest ik rijden zonder de brace omdat die niet paste en ik die ook niet onder mijn pak krijg. Ik behaalde de 13de tijd met een tijd van 1:22.175.

Manche 1

Ik stond langs de buitenkant en dat lag me wel, ik was goed mee en kon in de start al enkele plaatsen goedmaken. Na een ronde kwam ik in het wiel te hangen van een Honda. Ik kon deze moeilijk passeren en heb er toch een 4 tal ronden over gedaan om erover te geraken. Eens ik die gepasseerd was kon ik het gat proberen dicht rijden, ronde na ronde kwam ik dichter. De tijd was spijtig genoeg te kort om nog iemand in te halen en ik werd zo 9de met een tijd van 1:18.379.

Manche 2

Hier stond ik langs de binnenkant van de start. De start verliep goed maar kon beter. De wedstrijd was heel spannend iedere ronde iemand proberen inhalen. Na enkele ronden lag ik 8ste maar werd toen onderuit gereden in het onverhard. Ik had daardoor veel plaatsen verloren en zette de strijd weer in. Ik heb er weer enkele kunnen inhalen en kwam zo tot aan de piloot die mij had onderuit gereden. Die heb ik in het uitkomen van de bocht al schuivend met mijn achterwiel tegen zijn voorwiel kunnen passeren.
Uiteindelijk werd ik 14de met een tijd van 1:20.083 (iedereen had een tragere tijd door een aanpassing in het onverhard).

In het dagklassement werd ik 11 ste met 9 punten.