Warning: Undefined array key "nieuwsbrief" in /customers/8/b/9/madboyracing.be/httpd.www/nieuws.php on line 5 Mad Boy Racing

Everyone in life is looking for a certain rush.

Racing

Is where we got ours.

Zelhem verslag Kevin 2013-04-21

Vrijdag 19-04 op controle geweest met de knie en dan hebben ze vastgesteld dat er een breuk is en mijn knie 6 weken in de plaaster zou moeten. De Dokter was verbaasd dat ik er nog kon op lopen. Ik zag een plaaster niet zitten en dus hebben ze er maar geen op gedaan… 

Chrono

Het circuit lag er niet zo makkelijk bij, het onverhard was los zand en de kombochten durfde ik niet echt te nemen met mijn knie. Het verharde viel goed mee daar kon ik mijn schade inhalen van het onverhard. Natuurlijk verloor ik weer veel tijd in het onverhard en ik behaalde de 13de plaats met een tijd van 1:17.801.

Manche 1

De start verliep redelijk goed, ik had niet teveel plaatsen verloren.
Eens we aan het onverhard binnenkwamen lagen ze er allemaal op een hoopje, het was moeilijk om een gat te vinden om te kunnen doorrijden. Na het onverhard hoorde ik dat er iets niet juist was aan de moto, deze maakt een grauw lawaai. Dan maar verder gereden met de moto en dan toch 13de geëindigd met een tijd van 1:16.162.

Manche 2

Aangezien dat mijn moto niet startte nam ik de reserve moto (deze is een 450 en de andere is een 505). De start verliep hier iets minder ik werd naar de buitenkant geduwd en moest zo de gas wat inhouden. Beetje per beetje kwam ik ze bij. Moest de wedstrijd iets langer geduurd hebben zou ik nog iemand kunnen inhalen hebben ik zat er nog een 3 tal meter van. Uiteindelijk ben ik 12de geworden met een tijd van 1:16.027.

In het eindklassement werd ik 15de.

Deze week zit mijn moto binnen bij Joramo, hij heeft beloofd hem af te krijgen tegen de volgende wedstrijd.

Ondertussen vorige woensdag bij de specialist (Dokter Groessens) geweest voor de knie. Die vertelde ook dat hij in de plaaster moet maar aangezien ik wedstrijd rijd met de moto gaan ze een Brace maken welke ik dan 4 weken moet dragen. De Brace gaat speciaal gemaakt zijn om met de moto te rijden. Volgende week afspraak voor de maten en dan hopen dat ik hem heb tegen het einde van de week voor de wedstrijd in Boekel.