Warning: Undefined array key "nieuwsbrief" in /customers/8/b/9/madboyracing.be/httpd.www/nieuws.php on line 5 Mad Boy Racing

Everyone in life is looking for a certain rush.

Racing

Is where we got ours.

Lelystad verslag Kevin 2013-04-14

Zaterdag

De eerste vrije trainingen verliepen goed. Het onverhard verliep vlot, ook heb ik me wat kunnen oefenen op het inhalen. Tot op een moment dat ik een inschattingsfout maakte tijdens het inhalen en zo ten val kwam. Door die val heb ik mijn knie pijn gedaan en stond mijn been helemaal dik. Dan maar gestopt met de training en vroeg gaan slapen zodanig dat ik zondag kon rijden.

Zondag

Start van de vrije training / chrono.
Eerst was er nog een technische controle en rarara de Nederlanders hadden weer iets gevonden om over te zagen. Mijn cijfers waren te sierlijk, deze zijn nochtans dezelfde als vorig jaar maar dan gewoon met een 3 ervoor.
De chrono verliep ook goed ik haalde een 6de tijd (1:25.855) in de regen.

Start eerste manche verliep niet zo goed. Ik startte van de 6de plaats, in de eerste bocht kwam iedereen tegen mij gereden en ik kwam er zo als een van de laatste door. Ik behaalde toch nog een 16de plaats met een tijd van 1:23.599.

Start 2de manche. Ik startte van de 16de plaats, in de start had ik er enkele kunnen inhalen. Het circuit zelf is heel moeilijk om in te halen doordat de baanbreedte maar een 2 tal meter is.
Uiteindelijk werd ik 15de met een tijd van 1:22.663.

Op de einduitslag werd ik 17de.
Nu is het deze week wat rusten met mijn knie waar ze maandag in het ziekenhuis vocht moeten uit trekken hebben. Vrijdag terug op controle en hopelijk is het dan beter zodat ik zondag in Zelhem een beter resultaat kan behalen.