Warning: Undefined array key "nieuwsbrief" in /customers/8/b/9/madboyracing.be/httpd.www/nieuws.php on line 5 Mad Boy Racing

Everyone in life is looking for a certain rush.

Racing

Is where we got ours.

Valkenswaard 2012-06-03

Zondag ochtend tijd voor de chrono te rijden.
Het circuit lag er heel nat en vettig bij doordat het al hele nacht had geregend en nog steeds regende.
In de eerste ronde wanneer we over het onverhard reden was het echt vechten om de moto recht te houden. Sturen kon je bijna niet doen doordat het zo glad lag. Toch ben ik geen enkele keer gevallen in de chrono maar mijn tijd was ook niet zo goed 17de van de 29.
Na onze chrono werd het onverhard aangepast en werd er alle jumps uitgehaald omdat deze niet haalbaar waren door het slechte weer.


Manche 1

De start was goed verlopen, het onverhard viel ook al goed mee doordat de jumps weggelaten waren. Tijdens de wedstrijd zat de Belgische kampioen (junioren)  net voor mij, ik probeerde hem in te halen maar het lukte mij nooit. Uiteindelijk ben ik 10de geworden met een tijd van (2:02.974).

Manche 2

De start in de Nederlandse wedstrijden verlopen altijd via de chrono dus normaal als je in de eerste manche 10de geworden bent mag je op de 10de plaats starten. In Nederland is dat dus steeds via je chrono (kwalificatie). Dus moest ik terug starten vanaf de 17de plaats. Ik had een goede start en het was een leuk duel, in de voorlaatste ronde heb ik nog iemand kunnen inhalen en zo ben ik uiteindelijk 7de geworden met een tijd van (1:52.511).

In het dagklassement ben ik 9de geworden.